TIDSBESTILLING

 

 

 

 

 

Du kan bestille tid til konsultation via vores hjemmeside, via app "min læge" eller ved telefon opkald til klinikken mellem kl. 8.00 og 12.30

Den nemmeste løsning er, at bruge app "min læge" Der kan du foruden tidsbestilling, også bestille medicin og maile med din læge og sygeplejerske. 

Ved tidsbestilling på hjemmesiden er det vigtigt, at du skriver i kommentarfeltet hvad du forventer konsultationen skal dreje sig om. Dette fordi vi vil afsætte passende tid.

Pr. 1.12 - 2022 vil det ikke længere være muligt, at booke tider online ved lægerne Thilde Sangild og Jane Marquart. Booking af tider er selvfølgelig fortsat muligt over telefonen.

Vi er begyndt at have fællestider, som starter ved sygeplejersken og den faste læge kan inddrages ved behov. Derefter har vi oplevet, at en del tider booket online ved vores faste læger efterfølgende kunne ændres til en fælles tid, og dermed en kortere ventetid for patienten. Vi håber derfor denne ændring i online- booking gør, at alle får den tid, der er dem bedst tilegnet, og vi samtidig kan holde vores ventetider nede.  
Booking af tider ved de faste læger er selvfølgelig fortsat muligt over telefon, og det er også stadig muligt at booke tider online hos vores sygeplejersker, uddannelseslæger og sekretær.